Jennifer Lopez brengt binnenkort eigen make-up en beautyproducten op de markt

Jennifer Lopez (51) is de volgende ster in het rijtje die zal uitpakken met een eigen beautylijn. Die zal kortweg J.Lo Beauty heten. De Amerikaanse zangeres toont op Instagram al een van de looks.

“Sunset glow”, schrijft Jennifer Lopez bij een reeks nieuwe foto’s op Instagram waarop haar gezicht glanzend opgemaakt is. Bij het kiekje horen de hashtag #Jlobeauty en de woorden “coming soon”, die de toekomstplannen van de diva onthullen: er komt een beautylijn aan. De voorbije weken hintte Lopez al naar een nieuw project in een filmpje. “Ik werd vanochtend dankbaar en heel benieuw wakker. Wil je weten waarom? Laat een reactie achter als je weet waaraan ik werk”, schreef ze toen.

View this post on Instagram

Sunset glow... #JLoBeauty coming soon

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Welke producten er allemaal deel zullen uitmaken van de lijn is voorlopig nog niet bekend. Ook naar een lanceringsdatum van het merk is nog gissen. Page Six meldt wel dat Jennifer Lopez in decembervorig jaar het handelsmerk J.Lo Beauty heeft aangevraagd voor cosmetica en huidverzorging, inclusief vochtinbrengende crèmes, reinigingsmiddelen, zeep, gels, lotions, serums, maskers en zowel gezichts- als lichaamscrèmes.”

Door vwh