Jan Jaap van der Wal timmert aan ‘De ideale wereld’ met nieuwe desk

De kleuren en het uitzicht van de desk zijn in het nieuw gestoken. Foto: Woestijnvis

De start van het nieuwe televisieseizoen nadert met rasse schreden. Dus is het ook van de ploeg van ‘De ideale wereld’ weer werken geblazen. Presentator Jan Jaap van der Wal (40) mag dat vanaf 1 september doen aan een nieuwe desk.

1 september, de start van een nagelnieuw schooljaar. Dus het ideale moment om een nieuwe desk binnen te schuiven in de studio, moeten ze bij De ideale wereld gedacht hebben. Voor het vijftiende seizoen mag de Nederlandse komiek Jan Jaap van der Wal er opnieuw als presentator aan plaatsnemen. En ook dezelfde sidekicks als Lukas Lelie, Stijn Van de Voorde, Bart Van Peer en Sarah Vandeursen komen terug, net als reporter Luc Haekens.

Wij zijn klaar voor een nieuw seizoen. Vanaf dinsdag 1 september terug op Canvas!

Geplaatst door De Ideale Wereld op Dinsdag 25 augustus 2020

Voor de eerste aflevering hebben ze alvast Black Mamba te gast. Noonah Eze, zoals ze echt heet, is urban dj en presenteert bij Studio Brussel. Daar is ze vanaf volgende week een van de zeven ‘selectors’ die de muziek kiezen. Black Mamba doet dat van 20 tot 22 uur op zaterdagavond. In datzelfde tijdslot presenteerde ze eerder al een hiphopprogramma bij de radiozender.

Jan Jaap van der Wal timmert aan ‘De ideale wereld’ met nieuwe desk
Zo zag de werkplek van Van der Wal er vorig seizoen uit. Foto: Woestijnvis

‘De ideale wereld’, dinsdag 1 september, 22.05 uur

Door eadp
AANGERADEN