Brad Pitt gespot terwijl hij kuste met Duits model

De Amerikaanse acteur Brad Pitt is opnieuw verliefd. Volgens Amerikaanse media is hij in Frankrijk gespot met het Duitse model Nicole Poturalski. De twee zouden zelfs… kussend zijn opgemerkt.

De twee tortelduifjes zijn samen gearriveerd op het Franse vliegveld Charles de Gaulle bij Parijs voor een gezamenlijke vakantie. Van Parijs zijn ze met een privéjet doorgevlogen naar het zuiden. De acteur heeft daar een villa, die vlakbij zijn wijnchateau Miraval ligt.

De 56-jarige Pitt scheidde vier jaar geleden van Angelina Jolie en zou sindsdien geen serieuze relatie meer hebben gehad. Over het privéleven van Poturalski is minder bekend.

Het model was te zien in reportages in modebladen als Marie Claire en ELLE en staat momenteel onder contract bij Next Management in Los Angeles. Ze heeft uit een eerdere relatie een zoontje.

Pitt is altijd erg discreet gebleven over zijn privéleven en weigert ook nu verklaringen af te leggen over zijn vermeende relatie. Amerikaanse media beweren zelfs eerstdaags foto’s te publiceren waarop de twee al kussend te zien zijn.

AANGERADEN