Droom van elke fan: Maya Henry gaat trouwen met haar idool Liam Payne van One Direction

Foto: AFP

Het moet zowat de droom zijn van elke jonge fan: trouwen met je grote idool. Het overkomt Maya Henry (20), die net verloofd is met One Direction-lid Liam Payne (26).

Het is 2015 wanneer het koppel elkaar leert kennen. Maya Henry – toen pas 15 – krijgt Liam en de andere One Direction-leden te spreken bij een Meet en Greet. Liam is op dat moment nog samen met zijn ex Cheryl Cole (37). Het koppel krijgt nog een zoontje, Bear (3), maar gaat in 2018 uit elkaar. De scheiding wordt zeer publiekelijk uitgesmeerd in de tabloids.

Toch moet Maya Henry - intussen een Texaans fotomodel - nog steeds in het leven zijn geweest van de popzanger, want niet veel later duikt zij op. In augustus 2018 worden de twee aan mekaar gelinkt. Heel erg publiek zijn ze niet, maar via een Instagramfoto maken ze hun relatie in september 2019 toch publiek.

Die relatie wordt nu, tijdens de lockdown, bezegeld met een diamanten verlovingsring van 3 miljoen pond. Zo’n 3,35 miljoen euro.

One Direction zelf houdt nog steeds de pauzeknop ingedrukt, al zijn geruchten over een reünie nooit veraf.

LEES OOK. Hoe vijf afvallers van een talentenjacht de succesvolste boyband ooit werden en de popgeschiedenis veranderden (+)

Dit bericht bekijken op Instagram

kissypooo??

Een bericht gedeeld door Maya (@maya_henry) op

LEES OOK. De juiste richting of niet? Waarom het spannend uitkijken is naar Harry Styles in het Sportpaleis