Cardi B gooit naaktfoto van Melania Trump online na rel op Twitter

© Het Nieuwsblad

De Amerikaanse rapster Cardi B heeft zich in een ruzie op Twitter laten gaan en postte na een ruzie een naaktfoto van first lady Melania Trump. Het hele verhaal begon toen een Republikeinse Congreskandidate liet weten dat de VS meer vrouwen als Melania en minder zoals Cardi B nodig heeft.

Melania Trump had op de Republikeinse Conventie net haar speech afgerond toen DeAnna Lorraine in haar Twitterpen kroop. “Amerika heeft veel meer vrouwen nodig als Melania en véél minder zoals Cardi B.” Daar was Cardi - die onlangs de Democratische kandidaat Joe Biden nog interviewde - niet van gediend. “Verkocht zij geen WAP?”, antwoordde ze. WAP is een letterwoord dat staat voor Wet Ass Pussy en is een verwijzing naar haar recentste nummer.

Maar de tweet is meteen ook een verwijzing naar de geruchten dat Melania Trump ooit nog als escort heeft gewerkt. De first lady heeft dat altijd ontkend, maar Cardi B ging nog een stapje verder en postte daarop een gecensureerde naaktfoto van Melania Trump. Waarop DeAnna Lorraine natuurlijk weer kwaad reageerde: “Jij maakt de jeugd kapot met je teksten”, schreef ze.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt