Prins Harry: “Mijn zoon is mijn absolute prioriteit”

Bron © Vogue

Foto: AP

De quarantaineperiode heeft ook zo zijn voordelen. Voor prins Harry bijvoorbeeld, die volop geniet van zijn gezin en zijn nieuwe thuis Montecito in de Amerikaanse staat Californië.

De Britse prins en zijn vrouw Meghan Markle zijn recent verhuisd van Los Angeles naar Montecito en daar beleven ze gelukkige tijden. De hertog van Sussex vertelde afgelopen weekend tijdens een Zoom-gesprek met Rugby Football League over zijn nieuwe leven en zijn eenjarig zoontje Archie.

“Ik heb een aantal mini rugbyballen nodig zodat ik mijn zoontje kan leren spelen”, zegt de prins lachend. “Momenteel kan ik echt geen kleine rugbyballen vinden. We hebben hier een tuin, ideaal om een potje rugby te spelen.”

De prins benadrukt dat hij ongelooflijk blij is met hun tuin. “Het geeft mij de mogelijkheid om samen met mijn zoon buiten te gaan. Ik ben er bijzonder dankbaar voor want ik weet dat veel mensen dat de laatste maanden niet konden.”

Ook sprak de prins over zijn nieuwe ambities. Zo lanceren hij en zijn vrouw binnenkort hun Archewell non-profit organisatie. “Onze zoon blijft onze absolute prioriteit. Ons werk komt pas erna maar we proberen er alles aan te doen om mee te helpen bouwen aan en betere wereld.”

Door lla