Laura Tesoro gefrustreerd over gebrek aan erkenning bij sommige clubeigenaars: “Mensen hebben een verkeerd beeld van me”

Bron © Dag Allemaal

Alomtegenwoordig als een van de leading ladies van VTM, maar toch willen niet alle clubs de artieste boeken. Dat is het lot van Laura Tesoro en dat frustreert de artieste.

“Ik denk dat veel mensen een verkeerd beeld van me hebben als zangeres, dat ik nog altijd dat meisje van het Songfestival ben. Ik raak daar maar moeilijk vanaf, helaas”, zegt Laura Tesoro in Dag Allemaal. Al geeft ze niet op en is ze na een deugddoende vakantie na de opnames van Een echte job enthousiast om nieuwe muziek te schrijven.

De reacties op haar frustraties zijn verdeeld. Zo vindt producer Adriaan Van Landschoot dat ze moet vechten voor haar plaats in hoogstaande zalen en dat ze die niet alleen zal krijgen omdat ze bekend is. Haar manager Stijn Peeters sust haar jeugdige ongeduld door te stellen dat het allemaal goed komt en de organisatoren haar op een dag wel zullen leren kennen door haar talent en haar drive.

Door thv