‘Captain America’ Chris Evans deelt per ongeluk naaktfoto

Chris Evans ©  Photo News

Chris Evans, de Amerikaanse acteur die wereldberoemd werd als ‘Captain America’ in de Marvel-superheldenfilms, heeft per ongeluk een naaktfoto gedeeld op Instagram.

jvhBron: The Independent

Evans (39) wilde een video delen waarin hij met zijn familie een gezelschapsspelletje speelde, maar aan het einde verschenen plots enkele foto’s. Daaronder ook eentje met de private delen van de man. Evans verwijderde de video snel, maar enkele fans hadden dan al een screenshot genomen van de expliciete foto, dat vervolgens massaal gedeeld werd op sociale media.

LEES OOK. Wat drijft zoveel mensen om intieme beelden zo gretig te delen, ook al is het illegaal, en onethisch? (+)

‘Chris Evans’ werd al snel een trending topic op Twitter, waarbij mensen hun reactie op het zien van de foto deelden. Maar als tegenreactie riepen duizenden mensen ook op om het beeld niét te delen, en respect te tonen voor de privacy van de acteur. Honderden anderen probeerden het naaktbeeld dan weer te verdringen door andere – meer lieflijke – beelden van Evans te verspreiden met dezelfde hashtag, zoals de acteur met zijn hond ‘Dodger’.

Evans reageerde nog niet op de heisa, Marvel-collega Mark Ruffalo deed dat wel. Hij schreef op Instagram: “Broeder, terwijl Trump onze president is kan jij NIETS doen waar je jezelf voor zou moeten schamen. Kijk: een geluk bij een ongeluk.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten