“Ik had de hoop al opgegeven”: Verloofde van Anouk opgelucht na haar huwelijksaanzoek

© rr

Trouwklokken voor Anouk (45). De Nederlandse zangeres ging maandag zelf op één knie om dé vraag te stellen aan haar 26-jarige vriend Dominique. Die twijfelde geen seconde, nadat hij Anouk al meermaals een aanzoek deed. Ironisch genoeg wordt het al het derde huwelijk voor de Nobody’s wife-ster.

Omdat haar vriend Dominique, een basketballer, enige tijd in het buitenland verbleef, had Anouk hem al lang niet meer gezien. Bij zijn terugkeer moest hij zich laten testen op corona. Noodzakelijk, want Anouk heeft astma en is dus een risicopatiënt. Het blije weerzien vond plaats in een hotel in Amsterdam, waar Anouk plots een blinddoek bovenhaalde. Ze verraste Dominique met het aanzoek, dat ze ook filmde. Dat hij volmondig ja zei, is niet onlogisch: blijkbaar stelde Dominique zelf al meermaals de vraag.

“Ik heb het de laatste drie jaar enkele keren gevraagd, maar ik had de hoop opgegeven”, zegt de basketballer. “En omdat ik telkens neen zei, lag de bal in mijn kamp”, aldus Anouk. “Maar als er iemand is van wie ik denk dat hij belachelijk goed bij mij past, dan is het Dominique. Ik kon niet wachten om zijn grootse wens in vervulling te laten gaan. Het was een uitdaging om alles te regelen en geheim te houden, maar het is gelukt.”

Grote kloof

Het koppel is al zes jaar samen en heeft een dochter, Jelizah. Daarnaast heeft Anouk nog vijf kinderen uit drie vorige relaties. Ze trouwde al twee keer: korte tijd met haar toenmalige manager in 1998, en daarna met rapper Postman in 2004. Dat huwelijk strandde vier jaar later. Anouk had ook even een relatie met een andere rapper, Unorthadox, van wie ze ooit vond dat het leeftijdsverschil – zes jaar – te groot was. De kloof met Dominique telt negentien jaar, maar vormt deze keer duidelijk geen probleem.

Wanneer het huwelijk plaatsvindt, is nog niet bekend. “We willen een bruiloft waar geknuffeld en gedanst kan worden, dus we zullen even geduld moeten hebben”, zegt Anouk. “Maar alle goede dingen vragen tijd.”(tove, dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook