Model Chrissy Teigen verklapt per ongeluk geslacht van derde kindje

Foto: ISOPIX

Chrissy Teigen heeft per ongeluk het geslacht van haar ongeboren baby verklapt. Het Amerikaanse model is momenteel voor de derde keer zwanger en verwacht samen met zanger John Legend opnieuw een zoontje.

Tijdens een livevideo op Instagram praatte het 34-jarige model over de moeilijkheden tijdens haar zwangerschap. En zonder het zelf eerst goed en wel te beseffen, verklapte ze daarbij het geslacht van haar baby. “Mijn placenta is heel zwak. Het is zo raar, want de baby is echt heel gezond en hij is groot. Hij is waarschijnlijk ...”, zei ze voor ze haar mond bedekt omdat ze doorhad wat ze had onthuld. “Ik ben zo stom”, voegt ze eraan toe.

In de videoboodschap van donderdag gaat ze verder over de moeilijkheden die ze momenteel ondervindt. Zo heeft ze last van bloedingen, wat haar zwangerschap risicovol maakt. Teigen sloeg de voorbije weken de raad van haar artsen om het heel rustig aan te doen en hoofdzakelijk in bed te blijven in de wind en dat moet ze nu bekopen. Het voormalige badpakkenmodel moet daardoor verplichte bedrust nemen en mag het bed nog nauwelijks uit. “Ik zit serieus in de problemen”, vertelde ze dinsdag al op haar Instagram Stories. “Ik wist niet dat bedrust echt rusten in bed betekende. Ik dacht dat ik enkel moest thuis blijven en wat in de zetel mocht rondhangen.”

Op woensdag begon de verplichte bedrust al flink de spuigaten uit te lopen bij het model, al ziet ze er nu wel de ernst van in. “Ik ben vandaag letterlijk slechts vijf minuten uit bed geweest en in die luttele minuten stopte ik maar niet met bloeden. Het is dolle pret.” Toch zag het model ook nog de kans om te grappen: “Ik word nu gewoon gestraft, omdat ik tijdens mijn vorige zwangerschappen overal rondbazuinde dat ik er zo van hield om zwanger te zijn. “O ja, zwanger zijn is fantastisch!” Maar nu snap ik het. Nu begrijp ik waarom niet iedereen dit geweldig vindt. Maar natuurlijk ben ik erg, erg blij met deze baby ...”

Chrissy Teigen en John Legend hebben samen al twee kinderen, die via IVF werden verwekt: dochtertje Luna (4) en zoontje Miles (2). Over enkelemaanden krijgen zij er dus een broertje bij.

Model Chrissy Teigen verklapt per ongeluk geslacht van derde kindje
Aangeboden door Het Nieuwsblad kortingscodes:
Koop nu je zwangerschaps- en babyproducten met korting bij FarmalineDoor vva, vwh
AANGERADEN