Sean Dhondt verontschuldigt zich publiekelijk bij vrouw Allison: “Het spijt me, uit het diepste van m’n hart”

In een nieuwe Instagram-post richt presentator Sean Dhondt zich tot zijn vrouw Allison Scott. Hij doet dat in de nasleep van de heisa rond de uitgelekte naaktfoto’s.

Een week geleden sprak Dhondt zich voor het eerst publiekelijk uit over de kwestie op radiozender Qmusic. Nu richt hij zich specifiek tot zijn vrouw. “Het spijt me, uit het diepste van m’n hart, dat ik jouw vertrouwen in ons beschaamde en je enorm veel pijn en verdriet heb gedaan. Door enkel en alleen aan mezelf te denken”, schrijft hij vrijdag bij een foto van hen samen. “Ik wil me daarom niet enkel privé, maar ook publiekelijk verontschuldigen. Omdat jij, als slachtoffer in dit alles, dat ook verdient. Ik blijf voor jou vechten, no matter what”, besluit hij. Intussen is ook een onderzoek gaande naar wie achter de verspreiding van die beelden zat.

LEES OOK. Liepen BV’s in de val van de geheimzinnige ‘Eveline’? Dit weten we al over de dader(s) (+)

Allison postte een dag eerder dan weer een selfie om haar nieuwe haarkleur – grijs – te delen met haar volgers, en daarmee te hinten op wat er was gebeurd. “When all else fails … just get a new hair color”, zette ze daar zelfverzekerd bij. In korte tijd verzamelde ze daarmee duizenden likes en honderden reacties van mensen, onder wie een hoop bekende gezichten, die haar een hart onder de riem wilden steken.

Dit bericht bekijken op Instagram

When all else fails.. just get a new hair color ??

Een bericht gedeeld door Allison Scott (@allisonscottmu) op

Door bpr