Dunkin’ trekt naar Brussel voor derde vestiging in ons land

/ Brussel -

Fans van de donuts van Dunkin’ kunnen binnenkort naar Brussel, waar een derde winkel van de keten wordt geopend. Ook een tweede filiaal opent binnenkort.

De nieuwe winkel wordt ondergebracht in een pand in station Brussel-Zuid, gelegen aan de Avenue Fonsny nummer 47B in Sint-Gillis. Op donderdag 8 oktober kunnen pendelaars erheen vanaf zeven uur ’s morgens. Vanaf vrijdag is de winkel dagelijks open tussen zes uur ’s morgens en elf uur ’s avonds.

Wie zo lang niet wil wachten, kan een dag ervoor al naar Wijnegem Shopping Center, waar het tweede filiaal vol kleurrijke donuts in ons land om acht uur ’s ochtends opent. Dunkin’ maakte in juni intrede in België, wat toen gepaard ging met lange wachtrijen aan de winkel vlakbij het centraal station van Antwerpen.

Bij elke opening wordt een jaar gratis donuts weggeschonken en ook bij de tweede en derde winkel is dat niet anders. De eerste vijftig klanten die via de website een doos van minstens twaalf donuts bestellen en die op de openingsdag komen ophalen, winnen de prijs. Daarvoor moeten ze ook wel even de Instgrampagina van de keten liken en de app downloaden. Verder gooit de winkel op de openingsdag nog met jaarkaarten. Elk uur worden er twee weggeschonken en elke tiende klant mag ook een jaar lang gratis om de ronde koeken komen.

Door vwh
Meest recent