Plopsaland blijft hele jaar open (en zoekt 600 nieuwe personeelsleden)

Bron © BELGA

Foto: credit

De Panne -

Plopsaland De Panne blijft voor het eerst het hele jaar door open. Daarvoor zoekt het pretpark 500 jobstudenten en 100 flexi-jobbers. Dat meldt Plopsa vrijdag. Voor het eerst zal het park ook na de kerstvakantie open zijn tijdens weekends en de krokusvakantie.

Traditioneel eindigde het seizoen van Plopsaland De Panne op de laatste dag van de kerstvakantie. Daarna sloot het park de deuren om weer open te gaan op de eerste dag van de paasvakantie. Vanaf dit seizoen zal het park ook tijdens de weekends van januari, februari en maart open zijn. Ook gedurende de volledige krokusvakantie blijft het park open. Op weekdagen blijft Mayaland indoor wel open vanaf 9 november.

“Een pretparkbezoek is niet meer zo seizoensgebonden als enkele jaren geleden”, vertelt CEO Steve Van den Kerkhof. “We merkten dat meer en meer mensen ook in de herfst- en de eindejaarsperiode hun weg vinden naar het park. Bovendien opent het Plopsa Hotel eind oktober zijn deuren.”

Door de extra openingsdagen zijn er bij Plopsaland De Panne extra jobs. Zo is het park dringend op zoek naar 500 jobstudenten om dit najaar nog aan de slag te gaan. Ook zoekt het park nog 100 flexi-jobbers. Solliciteren kan op www.plopsajobs.be.

Door jvh
AANGERADEN