Vrouw schiet in de lach wanneer haar vriend huwelijksaanzoek doet met opmerkelijke tattoo: “Je bent gek”

Bron © Daily Mail

Bruno Neves uit het Engelse Norfolk had vorige week een grote verrassing voor zijn vriendin in petto. Hij besloot om bij zijn favoriete tattooshop “Wil je met me trouwen?” op zijn borstkas te laten tatoeëren. Zijn vriendin Patricia Calado schoot meteen in de lach door het opmerkelijke aanzoek, maar aarzelde geen moment om ja te zeggen.

De dame was even verward toen ze na 45 minuten wachten het resultaat te zien kreeg. “Je bent gek”, reageerde ze met een lach, al moest ze niet lang nadenken over haar antwoord. Met een stift vinkte ze het vakje met “ja” aan op de borstkas van Bruno, die zichtbaar dolgelukkig was. “Dit is een droom die uitkomt.”

De 33-jarige man speelde al ruim vijf maanden met het originele idee. “Maar het coronavirus gooide roet in het eten”, aldus Bruno. “We hebben de afgelopen twee jaar elke dag samen gespendeerd. Ik zag ook hoe onze families steeds hechter werden. Ik had dus geen schrik om op deze manier haar ten huwelijk te vragen.” Het koppel hoopt in augustus 2021 in het huwelijksbootje te kunnen stappen.

bekijk ook

Huwelijksaanzoek bij waterval loopt helemaal fout, maar grappenmaker heeft nog een verrassing

Dit aanzoek in de Brusselse metro is misschien wel het meest originele ooit

Is dit het meest romantische aanzoek ooit? Man kaapt favoriete Disney-film voor vriendin

Door kmlo
Meest recent