Dries Mertens scoort (alweer) voor winnend Napoli, maar Kat Kerkhofs misrekent zich: “Ik ben de tel kwijtgeraakt”

Foto: EPA

Napoli is het nieuwe Serie A-seizoen uitstekend begonnen. Dries Mertens scoorde het eerste doelpunt voor zijn club, die met 0-2 ging winnen bij Parma.

Geen Victor Osimhen in de basis bij Napoli. De man van 80 miljoen euro (ex-Charleroi) moest tevreden zijn met een plek op de bank. Maar het was pas na zijn invalbeurt dat Napoli begon te draaien. In de 64ste minuut bediende de pijlsnelle aanvaller Mertens, die feilloos zijn eerste doelpunt van het seizoen tegen de netten trapte. In het slot maakte kapitein Lorenzo Insigne er nog 0-2 van.

Voor Mertens was het zijn 126ste doelpunt voor Napoli. Kat Kerkhofs feliciteerde haar man op Instagram, maar misrekende zich. De Rode Duivel herstelde het foutje echter snel.

Dries Mertens scoort (alweer) voor winnend Napoli, maar Kat Kerkhofs misrekent zich: “Ik ben de tel kwijtgeraakt”

Na afloop kreeg vooral Osimhen veel complimenten op sociale media én van Mertens. “We hebben een jonge kerel gekocht die echt het verschil kan maken”, aldus de Rode Duivel. “Al was het wel een moeilijk dag. Het was heel warm en het veld lag er niet zo goed bij. Ik wil altijd winnen en scoren, wat ik vandaag allebei kon doen. Ik ben blij.”

Door Vincent Van Genechten
AANGERADEN