Justin Bieber is in nieuwe videoclip samen met superfan

Justin Bieber en Ryan Destiny in de clip van ‘Holy’. 

Justin Bieber en Ryan Destiny in de clip van ‘Holy’. © rr 

Justin Bieber heeft een nieuw lief. Het is te zeggen: in de videoclip van zijn nieuwe song Holy deelt hij het bed met superfan Ryan Destiny. Maar grote liefde is het niet, want de Canadese zanger (26) speelt een ongelukkig koppel met de Amerikaanse actrice (25).

Het spiritueel geladen nummer Holy (Heilig), dat Bieber opnam met Chance the Rapper, gaat over de sociale gevolgen van de coronacrisis. Het “nieuwe tijdperk” is begonnen, zo luidt de boodschap van de song met gospelinvloeden. Hij bezingt geloof en hoop: When you hold me, hold me, hold me, feels so holy. Wanneer je me vasthoudt, voel ik me zo heilig.

In de videoclip spelen acteurs Wilmer Valderrama (NCIS) en Ryan Destiny (Star) mee. Die laatste vertolkt een verzorger en vriendin. De clip begint met Bieber en Destiny die in bed liggen, terwijl ze warme herinneringen delen bij een kop koffie. Daarna gaat hij uit werken. Bieber is zogezegd een bouwvakker. Hij wordt werkloos als gevolg van de coronacrisis.

Een fragment uit de clip van ‘Holy’. 

Een fragment uit de clip van ‘Holy’. © rr 

Hopelijk wordt de vrouw van Justin Bieber, Hailey, niet jaloers bij het zien van de bedscènes. Want Ryan Destiny is een superfan. In 2011 won ze een wedstrijd om de première van Biebers documentaire Never say never bij te wonen. Ze werd daarna bekend als actrice, onder meer in het musicaldrama Star en de sitcom Grown-ish.(dhs)

Bekijk de videoclip van “Holy”:

Aangeboden door onze partners

Lees ook