WIN. Tickets voor het Circus Barones in Mariakerke

Foto: rr

Gent -

Na een pauze van enkele weken door de corona-maatregelen hervat het rondreizende circus Barones haar shows. Van woensdag 23 tot en met zondag 27 september slaat het circus haar tenten op in Mariakerke. De Gentenaar mag vijf duotickets wegschenken voor de voorstelling op vrijdag 25 september om 18 uur.

Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam ‘Surprise’ droeg, hervat de circusdirectie ‘The Greatest Show’. Het circus slaat de tenten op aan het grasveld aan de Zomerliefweide in Mariakerke. Ringmaster Patat voert u, op zijn humoristische manier, samen met de internationale artiesten, mee door een wervelende en gevarieerde circusshow. Zoals steeds krijgen de traditionele waarden van het circus: acrobatie, dierendressuur en clownerie hun plaats in het programma. Het hele spektakel wordt omkaderd door een prachtige choreografie met zang en dans.

Door de coronamaatregelen is het aantal bezoekers wel beperkt tot 200 personen. Tijdig reserveren via www.circusbarones.com wordt daarom ten zeerste aanbevolen. Op die website vind je ook alle veiligheidsvoorschriften en aanbevelingen terug.

Circus Barones geeft voorstellingen in Mariakerke op de volgende dagen:

  • Woensdag 23 september om 15 uur
  • Vrijdag 25 september om 18 uur
  • Zaterdag 26 september om 15 en om 18 uur
  • Zondag 27 september om 11 en om 15 uur

Tickets in voorverkoop zijn te kopen aan de kassa vanaf 22 september, telkens tussen 11 en 12 uur en iedere dag 1 uur voor de aanvang van de voorstellingen.

De Gentenaar mag 5 duotickets (met een waarde van 50 euro) weggeven voor de voorstelling van vrijdag 25 september om 18 uur. Die zijn bestemd voor de personen die als eerste een mail sturen naar circusbarones.secretariaat6@gmail.com. Gelieve steeds je naam en adres door te spelen én de locatie waarvoor je graag tickets wint. Er kan maar één duoticket per persoon op hetzelfde adres weggegeven worden. Winnaars dienen zich persoonlijk aan te melden bij het circus met vertoon van de email waarin staat dat ze de duotickets gewonnen hebben en hun identiteitsbewijs.

WIN. Tickets voor het Circus Barones in Mariakerke
Foto: rr
Door Stef Telen
AANGERADEN