Gokspelletje ‘Schijt je rijk’ moet chirokas aandikken

De Kerelsafdeling van Chiro Kontakt Boom organiseert ‘Schijt je rijk’. Foto: JB

Boom -

Vanaf heden kan je stukjes grond kopen van een afgebakende oppervlakte waarop binnenkort een pony rondloopt. Wanneer die op zondag 18 oktober, ergens tussen 10u en 18u, zijn gevoeg doet in een door jou gekocht vak, ben je 200 euro rijker.

Het zijn de kerels van Chiro Kontakt Jongens die deze ‘Schijt je rijk’ organiseren. De tegels kunnen bij een van de organiserende leden of via de website worden aangekocht. “Het is in deze tijden helemaal niet evident om activiteiten te organiseren die een extra centje opbrengen voor onze werking. We hopen dan ook dat de mensen dit initiatief massaal zullen oppikken”, aldus Lucas Horvath.

Een tegel kost twee euro. Koop je vijf tegels, dan krijg je er één gratis bovenop. Wie er tien koopt, betaalt tien euro, maar krijgt er nog eens drie gratis tegels bij. “Wanneer de ponyvlaai op die bewuste zondg in jouw vak terechtkomt, levert dat 200 euro op. De tweede in het klassement krijgt 100 euro, de derde 50 euro. Wanneer de pony zijn gevoeg zou verspreiden over meerdere tegels, krijgt elke tegeleigenaar een evenredig deel”, gaat Horvath verder.

Afspraak op 18 oktober vanaf 10u op de speelplaats bij Chiro Kontakt, Spoorweglaan 24 in Boom. De wedstrijd duurt tot 18u. Hapjes en drankjes zijn coronaproof verkrijgbaar tot 20u.

https://forms.gle/yDSkmkRSTR59K2S68

Jan Boey

Meest gelezen uit de buurt
Meest recent