Waarom de trouwfoto’s van Sylvie Meis en haar man strategisch gekozen zijn

Foto: ISOPIX

Het Nederlandse model Sylvie Meis is afgelopen weekend voor de tweede keer in het huwelijksbootje gestapt. De gelukkige is kunstenaar Niclas Castello, maar op de sprookjesachtige trouwfoto’s krijgen we hem nauwelijks te zien. Geen kwestie van toeval of slechte fotografen, maar een sterk staaltje strategie: deze bruidegom wil immers niet in de schijnwerpers staan.

Niclas Castello, die eigenlijk Norbert Zerbs heet, houdt niet van te veel aandacht. Daarom wilde hij ook niet herkenbaar op de officiële huwelijksfoto’s staan. Het koppel gaf deze richtlijn mee aan de geboekte fotografen en als je de officiële beelden op een rijtje zet, is duidelijk dat ze de afspraak hebben gerespecteerd.

Op elke foto zit het gezicht van Niclas gedeeltelijk of zelfs volledig verscholen achter dat van zijn kersverse vrouw. Voor sommige kiekjes werd hij vanop zijn rug gefotografeerd en op frontaal gemaakte foto’s is hij helemaal afwezig. Hoe de mysterieuze man eruitziet is echter geen goedbewaard geheim. Eerder verschenen als persfoto’s van het koppel, dat hun huwelijksreis op Capri zal doorbrengen, tijdens een vakantie of wandeling.

Nog een detail voor de fans: hoewel Sylvie Meis op Instagram sinds haar huwelijk refereert naar “De Castello’s”, zal ze die achternaam niet overnemen. Zij houdt het officieel gewoon op Meis.

View this post on Instagram

Happily ever after ????????

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Door vwh