Manchester United op kousenvoeten naar achtste finales van League Cup, Watford loopt blamage op

Bron © BELGA

Foto: AP

Manchester United heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de achtste finales van de League Cup. Op het veld van tweedeklasser Lutown Town wonnen de Red Devils met 0-3. Juan Mata maakte net voor de pauze de openingsgoal vanaf de stip. Diep in de tweede helft scoorden ook Marcus Rashford en Mason Greenwood.

Nog dinsdag stootte ook West Ham door naar de vierde ronde na 5-1 winst tegen derdeklasser Hull City. Bij de Hammers ontbraken coach David Moyes en spelers Issa Diop en Josh Cullen. Zij testten positief op het coronavirus en kregen dat nieuws pas kort voor de aftrap te horen. Daarop verlieten ze het stadion.

Het duel van Tottenham op het veld van vierdeklasser Leyton Orient werd eerder op de dag wel uitgesteld nadat verschillende spelers van de thuisploeg eveneens positief testten op het coronavirus.

West Bromwich Albion liet zich als Premier Leagueclub verrassen door tweedeklasser Brentford. De bezoekers haalden het na strafschoppen met 4-5. Na de reguliere speeltijd was het 2-2.

Tweedeklasser Watford ging, zonder Christian Kabasele, met 3-1 onderuit bij vierdeklasser Newport County.

Alle andere wedstrijden worden woensdag en donderdag afgewerkt. Titelverdediger Manchester City ontvangt donderdagavond tweedeklasser Bournemouth.

Manchester United op kousenvoeten naar achtste finales van League Cup, Watford loopt blamage op
Foto: Photo News
AANGERADEN
Meest recent