Openingsfeest ‘t Schaliken start seizoen met knal

'Hendrick-Jan de Stuntman ontmoet Merel Kamp' is een van de flitsende voorstellingen tijdens het openingsfeest in Herentals. Foto: RR

Herentals -

Ook het Herentalse cultuurcentrum ’t Schaliken houdt dit weekend zijn traditionele openingsfeest om het seizoen met een knaller op gang te trappen. Cultuurliefhebbers kunnen zich net als andere jaren op zondag 27 september verwachten aan muziek (De Vierkante Meter, Serendipity Sound System), circus (Locorondo), humor (Okidok) en straattheater (Aat Dirks en Karel Casier, Hendrick-Jan de Stuntman & Merel Kamp), met een flinke portie plezier voor kinderen (Ministerie van Fantasiebevordering, schildpaddenrace en draaimolen van L’Arbre Nomade).

Om dit allemaal coronaveilig te laten verlopen, spreidt ’t Schaliken het feest over vier locaties uit: de Grote Markt, het parkeerterrein van zaal 't Hof, het buitenplein en de schouwburg. Belangrijk is ook dat het openingsfeest voor het eerst betalend is, om vat te kunnen krijgen op het aantal bezoekers.

Voor de toegangsprijs van 4,50 euro krijgt u wel twee drankjes in de plaats. Dat betekent concreet dat u ook een tijdsblok moet reserveren voor de voorstellingen, van de animatie valt wel doorlopend te genieten.

www.schaliken.be

Door ho
Meest gelezen uit de buurt