Selena Gomez toont haar litteken in badpak

De Amerikaanse popster Selena Gomez poseert op een nieuwe Instagramfoto in badpak. Op het kiekje is haar litteken, als gevolg van haar nieroperatie in 2017, duidelijk te zien.

Op donderdag deelde de 28-jarige zangeres een foto waarop ze poseert in een babyblauw badpak, dat gemaakt is door haar goede vriendin en ontwerpster Theresa Mingus. Ze rekt zich elegant uit naast een rond zwembad en positioneert haar voet op een kei aan de rand.

Door deze pose is het litteken op haar rechterbeen, dat ze heeft sinds haar niertransplantatie drie jaar geleden, goed te zien. Het begeleidende tekstje bij het kiekje gaat over de snee aan de binnenkant van haar dij.

“Toen ik mijn niertransplantatie kreeg, herinner ik me dat het in het begin erg moeilijk was om mijn litteken te laten zien”, schreef de 28-jarige. “Ik wilde niet dat het op foto’s stond, dus droeg ik dingen die het zouden bedekken. Nu, meer dan ooit, heb ik vertrouwen in wie ik ben en wat ik heb meegemaakt en daar ben ik trots op.”

Selena Gomez lijdt aan lupus. Zonder de donornier van haar beste vriendin Francia Raisa had ze de ziekte niet overleefd.
Aangeboden door Het Nieuwsblad kortingscodes:
De beste Sunparks korting vind je op Het Nieuwsblad Kortingscodes >>Door vwh
AANGERADEN