Eva De Roo introduceert nieuw anker bij Studio Brussel

Vanaf volgende week keert Eva De Roo terug naar Studio Brussel, en ze neemt nieuw gezicht Max Vryens mee. 

Vanaf volgende week keert Eva De Roo terug naar Studio Brussel, en ze neemt nieuw gezicht Max Vryens mee. © VRT

Na een zomer moederschapsrust keert Eva De Roo vanaf volgende week maandag terug naar de vooravond op Studio Brussel. Ze neemt echter iemand mee: Max Vryens (29), voormalig redacteur van De wereld van Sofie op radio 1. Als Eva & Max loodsen ze de luisteraars tussen 16 en 19 uur door de avondspits.

Dat betekent dat de taak van Fien Germijns, die met Joris Brys de plaats van De Roo warm hield, erop zit. “Maar in de toekomst zal ze nog vaak op StuBru te horen zijn,” klinkt het bij de zender. “Fien heeft dan wel geen vast programma, maar doet alle vervangingen van de spitsprogramma’s én presenteert ook tijdens grotere projecten. Zo eentje zit er binnenkort trouwens aan te komen, maar alles op z’n tijd.”

Nieuwkomer Vryens heeft er alvast zin in. “Een nieuwe werkplek is altijd aanpassen”, zegt hij. “Maar los van de eerste twee dagen, en die keer de derde dag, ben ik niet gepest. Vandaag hebben ze zelfs mijn potje yoghurt niet in de vuilbak gegooid. Zonder zever: ik kom terecht in een topteam met warme collega’s. Heel fier dat ik dit samen met Eva mag doen.”(dewo, bpr)

LEES OOK