Chrissy Teigen in ziekenhuis met zwangerschapsbloedingen

 ©  ISOPIX

Chrissy Teigen is opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschapsbloedingen. De afgelopen weken moest het voormalig model verplicht bedrust houden, maar dat maakte de situatie alleen maar erger, vertelt ze op Instagram Stories.

flb

Chrissy Teigen is in verwachting van haar derde kindje, een jongen, met haar man John Legend. Samen hebben ze met Luna (4) al een dochtertje en met Miles (2) een zoontje. Maar de derde zwangerschap lijkt niet al te vlot te verlopen. Op Instagram Stories vertelde ze dat ze met bloedingen af te rekenen kreeg en daardoor in het ziekenhuis is beland.

“Ik sta alleen op om te plassen en dat is het. Ik neem twee keer per week een bad en ik douche niet”, vertelt ze in de video. “Ik bloedde constant. Ik ben ongeveer halverwege mijn zwangerschap en het bloed stroomt al een maand. Het is veel meer dan menstrueren, niet alleen een paar druppeltjes. Dat is namelijk best normaal, maar bij mij was het echt veel.”

Uiteindelijk bleek dat het 34-jarige model een zwakke placenta heeft, maar ze zegt dat met de baby wel alles in orde is. “Hij groeit zo snel en hard, sneller dan Luna en Miles. Hij beweegt heel veel en al veel eerder dan zij deden.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook