Flo Windey gaat de beste seksdocumentaires aan elkaar praten op VTM 2

Bron © VTM

Flo Windey Foto: RR

VTM 2 krijgt er binnenkort een nieuw gezicht bij: Flo Windey. Zij gaat twee gloednieuwe programma’s op de zender presenteren.

Vanaf 1 oktober bespreekt de 24-jarige in ‘Club Flo Doc’ de beste internationale seksdocumentaires. Later dit jaar wordt ze ook het gezicht van ‘Club Flo’, waarin ze met bekende en onbekende gasten praat over thema’s zoals seks, alcohol, drugs, gender en mentaal welzijn.

‘Club Flo’ en ‘Club Flo Doc’ worden gemaakt door Het NieuwsHuis, het productiehuis van programmamaker Eric Goens. Flo maakte eerder de online videoreeks ‘Flowjob’ voor Studio Brussel. Nu maakt ze haar debuut op het scherm. “Ik ben heel nieuwsgierig naar de tv-wereld die ik mag leren kennen bij Eric Goens en Het NieuwsHuis”, vertelt Flo Windey. “Online mag je alles doen wat je wil, je toont er wat jij wil. Of ik dat op VTM 2 ook ga mogen? Zeker wel! Tv maken is een hele nieuwe wereld voor mij en ik heb geen idee wat ik ervan mag verwachten. Gelukkig weet Eric er alles van, hij zal ‘t wel weten!”

In de eerste ‘Club Flo Doc’ op donderdag 1 oktober om 21.45 uur toont Flo de Britse docu ‘Hoe krijg ik een beter orgasme?’. Zeven vrouwen delen daarin hun intieme ervaringen en trucjes. Die bespreekt Flo met haar gaste Eline Van Hooydonck. Zij noemt zich op haar Instagram-pagina ‘vibrator influencer’ en ‘body neutral & sex positive feminist’.

De komende weken volgen ook nog de Britse docu’s ‘Papa heeft een seksshop’, het driedelige ‘Generatie porno’, ‘Red het bos’ en de Nederlandse docu ‘Mijn seks is stuk’.

LEES OOK.Flo Windey (24), de flapuit van ‘Flowjob’: “Ik wil meer zijn dan dat meisje van de seks” (+)