Na de kleerkast, nu ook het interieur. De tijdloze ruit maakt zijn intrede in huis

Foto: Ikea/ Westwing

Na de catwalk verovert de ruit nu ook de interieurzaak. De tijdloze ruit roept de gezellige warmte van de winter op en past wonderwel in klassieke interieurs met veel hout, haardvuren en bakstenen muren, maar in gedempte kleuren of met een minimalistische vormgeving zorgt het ook voor een leuke twist in moderne interieurs.

Roepen ruitjesprints meteen beelden op van Schotse kastelen met klassieke interieurs volgestouwd met antiek? Dat kan. Ze zijn dit najaar echter populairder dan ooit en niet enkel in oubollige woningen. Kies je voor ruitjes in wit, zwart of grijstinten of in minimalistische patronen, dan ogen ze zelfs subtiel en modern.

Shopping? Stoel met ruitjesprint - 80,95 euro - Sklum, zwart tapijt met witte ruit - 69,99 euro - rood kussen met ruitjesprint - 19,95 euro - Granier via Westwingnow, plaid met klassieke ruit - 79,95 - Biederlack via Westwingnow, laptophoes - 64,99 euro - Wouf via Westwingnow, beddengoed - 259 euro - Scapa Home, relaxstoel met ruitjesprint - 995 euro - Halifax en sofa - 649 euro - Ikea

Na de kleerkast, nu ook het interieur. De tijdloze ruit maakt zijn intrede in huis
Aangeboden door Het Nieuwsblad kortingscodes:
De beste fonQ interieur korting vind je op Het Nieuwsblad Kortingscodes >>Door VVA
AANGERADEN