Staf Coppens en gezin vertrokken naar Zweden, collega’s zwaaien hem uit

Bron: VTM

Staf Coppens is samen met zijn vrouw Monique, zoon Beau en dochter Nora met de mobilhome vertrokken richting Zweden. Dat kondigde hij zelf aan via Instagram. Het gezin jaagt hun grote droom na en verhuist naar daar om een camping te openen midden in de natuur. Zijn VTM-collega’s hebben hem uitgezwaaid met een persoonlijke boodschap.

Onder meer collega Jens Dendoncker zit in zak en as na Stafs afscheid: “Het begon bij fase 1, ontkenning. Ik dacht dat Zweden een dorpje in de Kempen was. Ondertussen zit ik in fase 4: ik ga u zo missen.” Ruth Beeckmans overspoelt het gezin met mooie woorden: “Jullie zijn zo’n topfamilie. Droom die grote droom van jullie!” Guga Baúl geeft Staf en zijn gezin één duidelijk advies: “Luister naar Marc Van Ranst en blijf in uw kot!” En Niels Destadsbader legt zich letterlijk ‘neer’ bij het nieuws. Enkelen onder hen reserveerden ook al hun plekje op ‘Camping Cöppens’.

LEES OOK. Voor de verhuis naar Zweden, staan Mathias en Staf nog samen op de set: “Die Hollanders zullen wel denken: wat voor rotzakjes zijn die twee broers?”

Ondanks de verhuis blijft Staf programma’s maken voor VTM. In het programma met de werktitel ‘Camping Cöppens’, dat in de loop van 2021 te zien zal zijn bij VTM, deelt hij zijn verhuis naar Zweden met de kijker. Daarnaast blijft Staf in de toekomst ook andere VTM-programma’s maken met broer Mathias Coppens.

bekijk ook

Staf Coppens verhuist naar Zweden en daar heeft broer Mathias het moeilijk mee

(lla)

Aangeboden door onze partners

Lees ook