Model van wie mogelijk beelden gebruikt werden om BV in de val te lokken: “Ik krijg heel de tijd berichten van slachtoffers”

 

“Ik voel me hier bijzonder ongemakkelijk bij.” Zo reageert Erin james, het Australische model (21) van wie G.R. mogelijk foto’s gebruikte om een van de BV’s in de val te lokken, in Het Laatste Nieuws.

LEES MEER. Gewezen collega van ‘Eveline’ getuigt: “Eerst kreeg ik naaktfoto’s, dan stal hij mijn identiteit”

G.R. zou mogelijk foto’s van het account van de Australische hebben geplukt om er dan vervolgens zijn valse identiteit van ‘Eveline’ rond te bouwen. In de huid van ‘Eveline’ kreeg hij Sean Dhondt, Stan van Samang en Peter Van de Veire zo ver dat ze pikanten beelden en video’s van zichzelf terugstuurden. Volgens onze informatie zou Stan Van Samang echter geen beelden van James hebben gekregen. Of dat wel het geval was bij de andere twee, is momenteel niet duidelijk.

James vertelt dat het niet de eerste keer zou zijn dat haar beeltenis misbruikt zou worden voor gelijkaardige misdrijven. “Ik krijg de hele tijd berichten van slachtoffers met dergelijke verhalen van misbruik, over daders die mijn identiteit gebruiken om zo geld af te troggelen van mensen of naaktfoto’s te bemachtigen”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Verder zegt ze medelijden te hebben met alle slachtoffers, ook met de drie BV’s. Verder raadt ze iedereen aan om voorzichtig te zijn op het internet. “Zeker als je een bekende figuur bent.”

LEES OOK.Toen homo’s te makkelijk werden, ging hij over op hetero’s en daarna de hoofdprijs met de BV’s: “’Eveline’ was uiterst bedreven in wat hij deed”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(adm)

LEES OOK

Nu in het nieuws