Winnaars ‘Love island’: “Gek dat je geld krijgt om de liefde van je leven te vinden”

 

Van in het begin kozen ze voor elkaar. Hoewel zij soms vond dat hij te kritisch was en hij vond dat zij hem meer wou dan hij haar. Maar zie, de liefde werd groter en het publiek koos Mert en Joan uit als winnaars van Love island. De jongen van 20 die nog nooit een relatie had en het vijf jaar oudere meisje dat hem veel leert.

25.000 euro, zoveel krijgt Joan uit Love island. Zij werd als winnaar gekozen door de kijkers van het programma waarin vrijgezellen in een grote villa op Gran Canaria op zoek gingen naar ‘ware liefde’. En die vond ze in Mert, met wie ze dan ook zonder aarzelen besliste het bedrag te delen. “We vergeten dat we geld hebben gewonnen”, aldus Joan. “Raar dat je geld kan winnen om de liefde te vinden. Eigenlijk hebben we met elkaar al het grote lot getrokken”, zegt een dolverliefde Mert.

 

 ©  Vijf

Wat ze met het geld zullen doen? “Een treinabonnement kopen, we wonen op anderhalf uur van elkaar”, lacht Joan. “ En eigen dates organiseren, naar de bioscoop gaan, uiteten. Het echte leven in handen nemen.” Mert knikt. “We zullen elkaars familie ontmoeten. Zij is de eerste vrouw en ook de laatste die ik aan mijn familie zal voorstellen.”

Mert is vijf jaar jonger dan zijn geliefde. En hij had nog nooit eerder een relatie. “Ze leert mij heel veel. Hoe ik volwassen moet worden. Ik ben haar daar zo dankbaar voor. Ik was gewoon op de mooiste plek met de mooiste vrouw.” Het koppel is blij dat de camera’s weg zijn. “Op het eiland hebben we gezoend, geknuffeld en wat gevoeld”, zegt Mert. “Nu we uit de villa zijn en er geen camera’s meer op ons bed gericht staan of microfoons onder de schilderijen zijn, kunnen we echt genieten. Nu kunnen we echt intiem zijn. Heerlijk.”

 

 ©  Vijf

bekijk ook

Winnaars ‘Love Island’ na hun succesvol tv-avontuur: “Zo dankbaar dat jullie in ons geloven”

(ldb)

Aangeboden door onze partners

Lees ook