Abonnee worden? Kies je leesformule

Nieuwe hobby, nieuwe liefde, nieuwe job: hoe is het nog met Valérie Courtois, voormalig volleybaltopper en zus van Thibaut?

Nieuwe hobby, nieuwe liefde, nieuwe job: hoe is het nog met Valérie Courtois, voormalig volleybaltopper en zus van Thibaut?

Foto: Olivier Matthys

Globetrotter. Parachutiste. Volleybalster. Fashionista. Bio-ingenieur. Avonturier. En nog wel wat meer, zoals zus van een beroemde doelman. Dat Valérie Courtois (29) gretig in het leven bijt, is een understatement. Sinds ze vorig jaar besloot om het topvolleybal vaarwel te zeggen, heeft ze nog geen seconde stilgezeten. Ze gunt ons een inkijk in haar nieuwe leven. “Ik heb altijd beseft dat ik een gelukzak ben.”

Valérie Courtois
In mijn vriendenkring ben ik berucht voor mijn schoenencollectie” “Ik wil dingen beleven die mij gelukkig maken. Als een grote villa en een chique auto belangrijk zouden zijn, was volleybal een slechte carrièrezet” “Ik ben trots op mijn broer en het is normaal dat mensen daarin geïnteresseerd zijn. Maar ik wil Valérie zijn, en niet de zus van

Je hebt met parachutespringen een nieuwe hobby ontdekt?

“Dat stond al lang op mijn bucketlist. Eerst wilde ik mezelf voor mijn dertigste verjaardag enkele sprongen cadeau geven, maar toen verzeilde ik ...

AANGERADEN