Zac Posen deelt nieuwe foto van bruidsjurk prinses Eugenie

Twee jaar geleden trad prinses Eugenie in het huwelijksbootje met Jack Brooksbank en ter ere van hun huwelijksverjaardag deelde modeontwerper Zac Posen een nooit eerder vertoonde foto van de tweede bruidsjurk van de Britse prinses. Ze droeg de lichtroze, zijden creatie tijdens de avondreceptie in Windsor.

VVABron: Marie Claire

Een huwelijksjubileum is het ideale moment om mooie herinneringen op te halen. Ook Zac Posen liet de tweede huwelijksverjaardag van prinses Eugenie en Jack Brooksbank daarom niet zomaar aan zich voorbijgaan. De Amerikaanse ontwerper deelde een nieuwe foto van de prinses in haar tweede bruidsjurk, die hij voor haar ontwierp voor het avondfeest in Windsor.

De bruidsjurk die prinses Eugenie droeg tijdens de huwelijksplechtigheid in Windsor Castle kan iedereen zich ongetwijfeld nog wel voor de geest halen, maar haar tweede jurk die gedragen werd tijdens het besloten avondfeest stond veel minder in de kijker. Het gaat om een zwierige, roze avondjurk uit zijde met op de schouders een geborduurde witte roos, het symbool van de familie van Eugenie, het koninklijke House of York.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners