Koning Albert reageert op ontmoeting koning Filip en prinses Delphine: “Mijn echtgenote en ikzelf zijn verheugd over het initiatief”

 

Koning Albert II heeft gereageerd op de ontmoeting tussen koning Filip en prinses Delphine en “schaart zich achter hun gezamenlijke boodschap.” Dat meldt het Koninklijk Paleis.

“Ik schaar me volledig achter het communiqué dat de Koning en Prinses Delphine hebben vrijgegeven en sluit me aan bij de gedachte achter dit bericht. Mijn echtgenote en ikzelf zijn verheugd over het initiatief van de Koning, het begin van betere tijden voor ons allen en in het bijzonder voor Delphine.” Zo klinkt de boodschap die het Paleis in naam van Koning Albert uitstuurt.

LEES OOK. Onze royaltywatcher: “Na Congo, nu Delphine: Filip rekent af met verleden én met zijn vader”

Koning Filip en Prinses Delphine stuurden gisteren een gezamenlijke boodschap uit over hun eerste ontmoeting. “Vrijdag 9 oktober hebben wij elkaar voor de eerste maal ontmoet in het Kasteel van Laken. Het was een warme ontmoeting. Dit uitgebreid en bijzonder gesprek gaf ons de gelegenheid om elkaar te leren kennen. We hebben gesproken over onze eigen levens en onze gemeenschappelijke interesses. Deze band zal zich verder in familieverband ontwikkelen”, klonk het.

LEES OOK. Zo verliep de eerste ontmoeting tussen Delphine en Filip: drie uur geduurd, sereen, maar emotioneel

bekijk ook

Koning Filip en Prinses Delphine hebben elkaar voor het eerst ontmoet: “Dit gaf ons de gelegenheid elkaar te leren kennen”

Delphine van Saksen-Coburg in tranen op persconferentie: “Ik ben vrijer, blijer en gelukkiger”

Delphine van Saksen-Coburg inspireert Gentse “dochter” van Juan Carlos

 (sgg)

LEES OOK

Nu in het nieuws