Dag van De Kringwinkel wordt Week van De Kringwinkel

Foto: *

Aalst -

Om de drukte te spreiden maakt De Kringwinkel Stroom dit jaar van haar feestdag een feestweek. Deze startte op zaterdag 17 oktober. Tot 24 oktober worden de winkels aangevuld met uitzonderlijke stukken, merkkledij, curiosa en vintage. Zo hoeft niet iedereen tegelijk te winkelen en kunnen klanten een hele week langslopen voor Dag van De Kringwinkel.

“Het voelt misschien ongepast om in coronatijden een Dag van de Kringwinkel te organiseren, maar we hebben er toch voor geopteerd om hiermee door te gaan. De Kringwinkel heeft immers ook een belangrijke maatschappelijke taak. We zorgen niet alleen dat zoveel mogelijk goederen een tweede leven krijgen. Tegelijk verschaffen we zinvol werk aan 5828 mensen én bieden we betaalbare goederen aan diegenen die het budgettair moeilijk hebben. Net hierdoor wellicht merkten we dat klanten na de lockdown snel opnieuw de weg naar onze Kringwinkels vonden”, aldus Eva Verraes, directeur van HERW!N, de koepel van De Kringwinkel.

“Voor ieders veiligheid beperken we het aantal klanten in de winkels, en vragen we om de winkeltijd af te ronden na 30 minuten.”

Win een waardebon van 50 euro

Van 17 tot en met 24 oktober kan elke klant bovendien deelnemen aan de wedstrijd ‘Tweedehands? Eerste keus!’ In De Kringwinkel Aalst aan de Tragel 5 is voor deze wedstrijd een gezellige zithoek ingericht, alles - van bordje tot zetel - is tweedehands. Raad je de totale aankoopprijs, dan win je een waardebon van 50 euro.

Door Véronique Van Geit
Meest gelezen uit de buurt