Negen maanden na haar bevalling gaat plus-sizemodel Ashley Graham uit de kleren

Foto: ISOPIX

Topmodel Ashley Graham beviel zo’n negen maanden geleden van haar eerste kindje, maar haar veranderde lichaam wil ze niet wegstoppen. Meer nog, op Instagram deelde ze afgelopen weekend een naaktfoto. Dat kan op heel wat applaus rekenen van collega-mama’s.

Ashley Graham, ontegensprekelijk het bekendste plus-sizemodel ter wereld, deelt sinds ze in januari is bevallen van zoontje Isaac regelmatig eerlijke foto’s van haar lichaam op Instagram. Zo postte ze eerder een kiekje van de striemen op haar buik. Maar nu ging ze zondag nog een stapje verder en ging ze helemaal naakt. “Naakte grote meid”, schreef ze erbij.

In geen tijd kreeg de foto meer dan 1,3 miljoen likes en vooral heel wat andere mama’s prijzen haar omdat ze niet schuwt om te tonen hoe een lijf kan veranderen na een bevalling. “Ik hou zoveel van deze foto dat ik wel zou kunnen wenen”, schreef iemand van haar fans. “Echte vrouwen hebben rondingen, striemen, littekens van een keizersnede en noem maar op. Bedankt om dit stigma te willen doorbreken.”

“Ik vind het vreselijk dat dit lichaam als big wordt omschreven. Het enige wat ik zie is een prachtige, natuurlijke vrouw in al haar glorie, super sexy en vrouwelijk”, schreef iemand anders nog. Woorden waar Graham ook zelf nog op reageerde. “Ik begrijp wat je wilt zeggen, maar je kunt ook naar big kijken op een positieve en liefdevolle manier. Ik hou van mijn volslanke, sterke, prachtige lichaam.”

Dit bericht bekijken op Instagram

nakie big girl ????

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) op

Door flb
AANGERADEN