Borat verdedigt scène met Rudy Giuliani in nieuwe film: “Onschuldige ‘sexy time’ ontmoeting met mijn 15-jarige dochter”

Sacha Baron Cohen kruipt opnieuw in de huid van een van zijn bekendste typetjes, en dat zal je geweten hebben. De nieuwe Borat is nog niet in de zalen, maar is toch al hét gespreksonderwerp geworden. Dat komt vooral door een uitgekiende promotiecampagne, maar dat heeft ook te maken met de dubieuze scène waarin Rudy Giuliani - adviseur van Donald Trump en ex-burgemeester van New York - de 15-jarige dochter van Borat ontmoet in een hotelkamer.

Het uitlekken van die scène doet heel wat stof opwaaien, hoewel Giuliani bij hoog en laag volhoudt dat gewoon zijn hand in zijn broek stak om zijn hemd weer goed te steken. De advocaat wist niet dat hij geïnterviewd werd door een actrice, maar dacht dat hij in het gezelschap van een journaliste was.

Maar Borat verdedigt de advocaat op Twitter: “Het was een onschuldige ‘sexy time’ ontmoeting met een man die instemde en mijn 15-jarige dochter. Maar het werd in iets wansmakelijk veranderd door de ‘fake news’ media.

LEES OOK. Advocaat van Trump in opspraak door omstreden scène in nieuwe Borat-film: “Stak hand in broek om hemd erin te stoppen” (+)

bekijk ook

‘Borat’ is terug met een nieuwe versie van zijn legendarische ‘mankini’: een mondmasker... maar dan wat lager

Door pjv
AANGERADEN