Blake Lively trekt bijzondere ‘schoenen’ aan om haar stem uit te brengen

 

De Amerikaanse actrice Blake Lively en haar man Ryan Reynolds zijn hun stem gaan uitbrengen voor de komende presidentsverkiezingen. Daarvoor droeg de blondine speciaal schoeisel...

vwh

De 33-jarige actrice heeft donderdag, terwijl ze haar stem per post uitbracht, haar gevoel voor humor getoond. Dat deed ze met twee paar schoenen. Nou ja, het gebrek daaraan om preciezer te zijn. Op sociale media deelde ze een foto van zichzelf en haar man Ryan Reynolds, die afkomstig is uit Canada en voor het eerst stemde in de Verenigde Staten. Ze droeg een roze cullotte, geruite jas, taupe coltruitje en bruine sandaaltjes. Op een ander beeld had ze de schoenen ingeruild boor bruine laarzen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Maar wat blijkt én goed zichtbaar is als je de foto’s van dichterbij bekijkt: de schoenen zijn digitaal op Blake’s voeten getekend. In werkelijkheid stond de ster blootsvoets op haar tenen. “Hey Louboutin”, zo richtte ze zich in haar stories bij wijze van grap tot de Franse schoenenontwerper. “Heb je soms een vacature voor mij. Ik heb een indrukwekkend CV als je ernaar vraagt.” Waarom ze blootsvoets poseerde? “Ik wilde niet dat schoenen afbreuk zouden doen aan mijn outfit”, schreef ze bij een nieuw verhaal op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wie het acteurskoppel een beetje volgt op de sociale netwerksite weet dat ze ervan houden om grapjes uit te halen. Vooral met elkaar. “Het was Ryans eerste keer. Hij was begrijpelijkerwijs bang. Het ging allemaal zo snel. Hij huilde. Ik deed alsof ik huilde. Toen belde hij al zijn vrienden”, laat ze plagend weten in het onderschrift van de foto met hun stemformulier.

 

Eerder postte de actrice al zijn - volledig mislukte - poging om koekjes te bakken en wenste ze al eens zijn verjaardag met een foto van haar man naast Ryan Gosling. Haar wederhelft was er voor de gelegenheid half afgeknipt. Voor alle duidelijkheid: Reynolds, met wie ze samen drie kinderen heeft, trakteert haar af en toe op een koekje van eigen deeg.

Aangeboden door onze partners

Lees ook