“Terminator” Arnold Schwarzenegger herstelt in het ziekenhuis van hartoperatie: “Ik voel me fantastisch”

Bron © Instagram, Twitter

“The Terminator” is helemaal terug na een hartoperatie Foto: Foto Disney

Hij lijkt even onverwoestbaar als The Terminator die hij in de jaren negentig gestalte gaf. Arnold Schwarzenegger, voormalig gouverneur van Californië, herstelt momenteel in het ziekenhuis van een hartoperatie en loopt rond alsof er niks aan de hand is. “Ik voel me fantastisch.”

Wanneer de zware operatie plaatsvond, vertelt hij er niet bij, maar dat Schwarzenegger helemaal “back” is, blijkt uit een Twitter-post. “Ik heb een nieuwe aortaklep die past bij mijn nieuwe longklep van mijn laatste operatie. Ik voel me fantastisch en heb al door de straten van Cleveland gewandeld”, tweette de voormalig acteur. Ook op Instagram bedankte hij het hele team van de Cleveland Clinic, elke dokter en elke verpleegster.

Op de foto is een optimistische 73-jarige Schwarzenegger te zien, met een knuffelhart op zijn ziekenhuisbed. Zijn kleine oogjes lachen. Een dikke duim steekt hij omhoog.

Onverwacht komt het nieuws niet. De acteur werd geboren met een hartafwijking en onderging in 2018 met spoed een openhartoperatie om een longklep te laten vervangen.

AANGERADEN