Orlando Bloom verrast Katy Perry voor haar verjaardag

 

De Amerikaanse zangeres Katy Perry is afgelopen zondag 36 jaar geworden en kreeg van verloofde Orlando Bloom een verrassing op maat. Hij schakelde acteur Sacha Baron Cohen in als typetje Borat om haar in zijn typische stijl een gelukkige verjaardag te wensen.

vwh

“Je droom komt uit, mijn liefste. Gelukkige verjaardag”, schreef Bloom aan zijn toekomstige vrouw bij een filmpje waarin Borat haar in hoogsteigen persoon een fijne verjaardag toewenst.

“Dag Katy Pepsi. Ik was van plan om in Florida te gaan zeilen, dus zocht ik op internet naar watersport in Orlando. Maar in plaats daarvan stuurde meneer Google me een foto van je man in zijn blote piemel. Hij heeft een heel goed exemplaar”, steekt Borat van wal.

Met het grapje verwijst hij naar een foto uit 2016. Toen ging een beeld van een naakte Orlando Bloom op een paddleboard de wereld rond. “Het moet leuk zijn om Orlando Bloom te zien”, voegde hij eraan toe. “Je zult een hele fijne verjaardag hebben. En veel slagroom op je taart.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Perry was er helemaal ondersteboven van. De ster, die drie maanden geleden beviel van een dochter, deelde de video op haar eigen sociale media met het onderschrift “omg” en tagde haar wederhelft.

LEES OOK