SJOTCAST. Pro League-woordvoerder Stijn Van Bever: “Mijn record? 135 telefoons op één dag” En win een gesigneerd shirt van KV Oostende!

COVID-19 teistert het land, maar Sjotcast gaat door. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In deze elfde aflevering van seizoen 3 keek Guillaume naar een Clasico die er geen was, keek Gert naar een Antwerpse derby die er geen was en keek Pro League-woordvoerder Stijn Van Bever naar een vuurpeloton dat er uiteindelijk ook geen was.

Sjotcast: elke maandag om 16u

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerd shirt van KV Oostende!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week kan u een gesigneerd shirt van KV Oostende winnen. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans!

Door Guillaume Maebe
AANGERADEN