Hilde Van Mieghem haalt uit naar mevrouw Bart De Pauw

Bron: Dag Allemaal

Drie jaar bleef het stil rond Bart De Pauw. Maar recent stelde hij, zijn vrouw Ines De Vos en hun kinderen de VRT formeel in gebreke. De Vos communiceerde onlangs ook voor het eerst in een interview met Het Laatste Nieuws. Daarin nam ze ook actrice Hilde Van Mieghem op de korrel.

Van Mieghem nam het van in het begin op voor de actrices die hem beschuldigden van grensoverschrijdend gedrag. “Dat was heel pijnlijk voor ons. Hilde Van Mieghem blééf te pas en te onpas leugens vertellen, terwijl wij nog steeds niet wisten waar het over ging”, zegt De Vos in een interview met Dag Allemaal. Ze zei ook dat Van Mieghem een ‘activistische rol’ zou opgenomen hebben in het verhaal. “Ze heeft veel schade berokkend aan mij en mijn kinderen.”

LEES OOK. “Er zijn de laatste weken zoveel flagrante leugens verspreid”: de vrouwen die Bart De Pauw beschuldigen, reageren

Maar Van Mieghem zelf ontkent dat. “Ik heb géén leugens verteld en ik ben zeker niet activistisch bezig geweest’, reageert Hilde Van Mieghem in Dag Allemaal. “Die man is wel doorgestuurd naar de correctionele rechtbank, hé. Dat wil zeggen dat er toch wel iets aan de hand is.”

“Ik vind het zeer erg dat ze haar kinderen hierbij sleurt. Dat is gewoon níet oké. Maar als zij het zo wil spelen en haar eigen blinde vlek nog groter wil maken, moet ze dat vooral doen”, zegt Van Mieghem nog.

LEES OOK. Hilde Van Mieghem doorbreekt nu ook taboe rond partnergeweld: “Wist je dat er zoiets bestaat als intiem terrorisme?”

 (sgg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook