Worden de Stallones de nieuwe Kardashians?

Bron © De Telegraaf

De Stallones in 2017 op de Golden Globe Awards. Foto: ss

De Kardashians stoppen ermee. Het laatste seizoen van hun realityreeks Keeping up with the Kardashians wordt begin volgend jaar uitgezonden. Maar er zijn misschien wel al opvolgers gevonden. Acteur Sylvester Stallone en zijn drie dochters zouden misschien wel in de voetstappen van momager Kris Jenner en de succesvolle Kardashian-zussen willen stappen.

De Rocky Balboa-acteur is ondertussen al 74 jaar, maar dat zou je hem niet onmiddellijk geven. Al leidt hij nu wel een rustiger leven met zijn vrouw Jennifer Flavin en drie dochters Sophia (24), Sistine (22) en Scarlet (18). Maar daar kan verandering in komen. Stallone en zijn dochters zien het wel zitten om het gat dat de Kardashians achterlaten in de wereld van de reality-tv weer op te vullen.

LEES OOK. ‘s Werelds bekendste familie trekt na 14 jaar de stekker uit realityshow: zo rijk dat de camera’s niet meer nodig zijn

De Amerikaanse zender E! Entertainment zou in gesprek zijn met de Stallones over een nieuwe reality-reeks. Maar voorlopig wordt er door de zender nog niet veel bevestigd. Volgens internationale media zou vader Stallone wel zelf aan de onderhandelingstafel zitten.

Door sgg
AANGERADEN