Jongere zusje van acteur Jamie Foxx overleden

DeOndra Dixon, de 36-jarige zus van acteur Jamie Foxx is overleden. In een emotioneel bericht op Instagram vertelt Foxx hoe zwaar het nieuws van haar overlijden voor hem en zijn familie is: “Mijn hart is in miljoenen stukken gebroken.”

“Mijn mooie liefhebbende zus heeft de overstap gemaakt. Ik zeg ‘overstap’ omdat ze altijd zal blijven verder leven. Iedereen die mijn zus kende, weet dat ze een helder licht was”, schrijft de Oscar-winnende acteur op Instagram.

Haar dood kwam aanvankelijk al aan het licht nadat goede vriend en zanger Chris Brown (31) al een foto deelde op Instagram waarbij hij schreef: “Ik verloor een van mijn beste vrienden en een van de mooiste zielen die ik ken. Rust is vrede zus. Wij zullen op een dag opnieuw dansen.” Maar dat bericht wel al snel verwijderd.

Downsyndroom

In zijn Instagrambericht schrijft Foxx ook over Chris Brown. Daarin verwijst hij naar Brown als het liefje van DeOndra. Ze had namelijk in een interview laten vallen dat ze graag een man had gehad, en liefst dan Chris Brown. “Ik kan je niet vertellen hoe vaak we feestjes organiseerden thuis, en zij op de dansvloer de show stal. En ze zelfs haar vriendje Chris Brown evenaarde”, schreef Foxx.

“We weten dat ze nu in de hemel is en aan het dansen is met haar vleugels op. En hoewel mijn pijn onwezenlijk is, glimlach ik als ik denk aan alle prachtige herinneringen van haar. Van dansen in de “blame-it” video tot dansen op de Grammy’s. En de ambassadeur worden van de Global Down Syndrome Foundation.” DeOndra had zelf ook het syndroom van Down.

“DeOndra, je hebt een leegte in mijn hart achtergelaten. Maar deze zal ik vullen met herinneringen aan jou. Ik hou van je met alles wat ik in me heb. Onze familie is gebroken maar we zullen de puzzelstukjes opnieuw aan elkaar krijgen met behulp van jouw liefde”, schreef Foxx nog.

Door lto