Zorgpersoneel staat er niet alleen voor: Buffalo’s steunen UZ Gent met nieuw spandoek

Foto: fvv

Gent -

Nu de zorgsector opnieuw zwaar onder druk staat, vindt de harde kern van KAA Gent-supporters het tijd voor een extra hart onder de riem. Met een nieuw spandoek aan het UZ Gent steunen de Ultras Ghent het zorgpersoneel.

Ook tijdens de eerste golf van de coronacrisis dit voorjaar maakten de fans spandoeken voor het zorgpersoneel. Aan het UZ stond toen te lezen: ‘Jullie goede zorgen geven ons hoop voor morgen’. Nu de tweede coronagolf in alle hevigheid losbarst, volgt een nieuw spandoek. ‘De kracht van jullie geest is wat ons geneest’, klinkt het.

LEES OOK. Mooi gebaar: voetbalsupporters maken spandoeken voor zorgpersoneel

“Ook in deze nieuwe golf van ellende, verdriet en miserie steunen wij de mensen die opnieuw dag in, dag uit alles geven voor onze maatschappij”, klinkt het bij de Ultras Ghent. (lees verder onder de foto)

Zorgpersoneel staat er niet alleen voor: Buffalo’s steunen UZ Gent met nieuw spandoek
Foto: fvv

Eerder deze week haalden zij al het nieuws met hun woorden van dank voor ex-trainer Jess Thorup. De supporters wilden hem bedanken met een spandoek, maar dat werd niet toegelaten in de Ghelamco Arena. Daarop trokken ze naar het hotel in de Gentse binnenstad waar Thorup verbleef.

LEES OOK. Gentse fans verrassen ex-trainer Jess Thorup, maar spandoek mag niet in Ghelamco Arena

Door Bastiaan Fonteyn
AANGERADEN
Meest recent