Laura Tesoro rekent op Loïc Nottet voor nieuwe hit

Potten breken in de hitlijsten lukte Laura Tesoro (24) niet meer sinds haar Songfestivallied What’s the pressure. Dus haalt ze voor haar nieuwe single het grof geschut boven. Samen met Loïc Nottet (24) brengt ze het duet Strangers uit.

Met Een echte job, Belgium’s got talent en The voice kids loopt Laura Tesoro’s tv-carrière van een leien dakje. Haar muziekcarrière, die mag wat haar betreft wat grootser. Voorbije zomer vertelde ze al gefrustreerd hoe concertorganisatoren haar te makkelijk links laten liggen. Ook in de hitlijsten wilt het sinds haar Songfestivallied What’s the pressure, dat in 2016 piekte op twee in de Ultratop, niet lukken. Precies een jaar geleden loste Tesoro haar debuutplaat Limits en stond ze een weekje op de derde plek in de albumlijst. Maar geen enkele single haalde de top twintig. Daar wil ze verandering in brengen met een nieuwe single, Strangers. Een duet met Loïc Nottet.

LEES OOK. Laura Tesoro gefrustreerd over gebrek aan erkenning bij clubeigenaars: “Mensen hebben een verkeerd beeld van me”

De twee kennen elkaar goed en zongen al samen voor Rode Neuzen Dag en op Qmusic. Ze delen ook een Songfestival-verleden: Nottet werd in 2015 vierde in de finale, Tesoro een jaar later tiende. Dat het duo zou gaan samenwerken, was volgens Nottet slechts een kwestie van tijd. “De zin om een single te maken, is er bij ons allebei”, liet de Waalse zanger dit jaar al optekenen. “Laura is een geweldige artieste. Heel open en eerlijk, net als ik. We moeten enkel een goede song vinden, en duiken dan de studio in.” Die song is dus Strangers geworden. Nadat ze de fans al hints gaven op sociale media, brengen Tesoro en Nottet hun duet volgende week uit, op vrijdag 6 november.

Laura Tesoro rekent op Loïc Nottet voor nieuwe hit
Foto: DBA
Door (tove, dvg)
AANGERADEN