David en Victoria Beckham sluiten miljoenendeal met Netflix voor docu

Foto: Photo News

David en Victoria Beckham hebben een deal gesloten met Netflix, dat meldt Variety. Het zou gaan om een documentaire waarbij het koppel en hun vier kinderen van nabij worden gevolgd.

Voetballer op rust David Beckham en modeontwerpster Victoria Beckham zullen samen met hun vier kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper binnenkort op Netflix te zien zijn. Het bekende gezin en het streamingplatform zijn namelijk tot een akkoord gekomen over een eigen documentaire en daar zou een bedrag van een slordige 17 miljoen euro mee gemoeid zijn.

De documentaire zal draaien rond het leven van de gezinsleden, maar zal ook terugblikken op de carrière van David en het liefdesverhaal van het koppel. De twee leerden elkaar in 1997 kennen toen Victoria nog deel uitmaakte van de Spice Girls en er zullen uit die periode ook nooit eerder vertoonde familievideo’s te zien zijn in de documentaire.

De Beckhams treden daarmee in de voetsporen van onder meer prins Harry en Meghan Markle. Die twee tekenden in september een akkoord met Netflix voor een docureeks.

Door flb
AANGERADEN