SJOTCAST. “De Deen zijn brood is de ander zijn dood.” En maak kans op een gesigneerd shirt van Standard!

Ook Sjotcast ontsnapt niet aan het vertrek van Jess Thorup.  

Ook Sjotcast ontsnapt niet aan het vertrek van Jess Thorup.  

We zijn met zijn allen opnieuw in lockdown, maar Sjotcast gaat door. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In deze twaalfde aflevering van seizoen 3 vertelt Guillaume hoe FC Kopenhagen bij Jess Thorup uitkwam, analyseert Gert een schuimbekkende Ritchie De Laet en zoekt en vindt Lars een bezigheid in een voetbaltijdschrift.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag om 16u

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerd shirt van Standard!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week kan u een gesigneerd shirt van Standard winnen. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans!

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten