Voormalig ‘Thuis’-acteur Bill Barberis en actrice Tanya Zabarylo verwachten eerste kindje

Bron © Dag Allemaal

Foto: BELGA

Voormalig ‘Thuis’-acteur Bill Barberis (38) wordt binnenkort voor het eerst papa. Zijn vriendin Tanya Zabarylo (34) is in verwachting. “Ik kijk zo uit naar die nieuwe fase in mijn leven.”

Zabarylo is ondertussen vijf maanden zwanger. We kennen haar van onder andere de Eén-reeks De Ridder en Amateurs op VTM. Binnenkort zal ze ook de hoofdrol spelen in de verfilming van ‘Kom hier dat ik u kus’, een boek van Griet Op de Beeck. Barberis speelde tot enkele jaren geleden de rol van Toon Vrancken in Thuis.

“We hebben dit echt doorgepraat, ja. Wel of geen kind: dat is een keuze die je voor jezelf moet maken, eerder dan voor je relatie”, zei Zabarylo in een interview met HUMO. “Elke keuze die Bill en ik tot nu gemaakt hebben, was heel bewust, na heel veel nadenken en praten.”

Barberis houdt zich voorlopig nog een beetje in en schreeuwt de liefde voor zijn ongeboren zoontje nog niet van de daken, maar Zabarylo kan zich moeilijk inhouden. “Ik kijk enorm uit naar maart, de start van een compleet nieuwe fase in mijn leven.”

Door sgg