Na zus Kim Kardashian krijgt nu ook Kendall Jenner heel wat kritiek op verjaardagsfeest

 ©  Photo News

Een week nadat halfzus Kim Kardashian werd overladen met kritiek op haar luxueuze veertigste verjaardagsfeestje, heeft ook Kendall Jenner haar verjaardag uitgebreid gevierd. Het model huurde een rooftopbar in Los Angeles af en nodigde daar flink wat vrienden uit. Heel wat aanwezigen droegen daarbij geen mondmasker.

flbBron: de telegraaf

Kendall Jenner wordt vandaag 25, maar ze gaf zaterdagavond al een feestje dat samenviel met Halloween. Volgens TMZ was de realityster al bang voor kritiek en vroeg ze daarom iedereen die op haar verkleedpartijtje kwam niets te posten op sociale media. Een aantal gasten, onder wie haar zusje Kylie, hield zich daar echter niet aan. In de foto’s en video’s die zij deelden, is te zien dat veel aanwezigen geen mondkapje droegen. Dat is wel verplicht in Los Angeles.

Op een van de kiekjes draagt Jaden Smith een zuurstofmasker wat bij veel mensen op sociale media overkwam als de spot drijven met het coronavirus. Ook een video die Kylie deelde van Kendall die de kaarsen op haar verjaardagstaart uitblaast, viel bepaald niet in goede aarde. Kendall en een aantal gasten om haar heen dragen geen mondkapje, het personeelslid dat de taart opdient doet dat wel, maar hij moet moeite doen om op enige afstand van de jarige te blijven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Feest op privé-eiland

Zus Kim deelde vorige week zelf foto’s van haar verjaardag. De realityster nodigde toen een hoop vrienden en familie uit om die met haar te vieren op een privé-eiland. Het verjaardagsfeest van de realityster schoot bij veel volgers echter in het verkeerde keelgat. “Het gaat me er niet om dat ze dat doet, maar waarom moet je dat zo openbaren als miljoenen Amerikanen zonder werk, huis en gezondheidszorg zijn gekomen door het coronavirus? Dat is gewoon niet netjes”, zei een volger. Heel wat anderen vonden het dan weer smakeloos om zo met je rijkdom te koop te lopen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook