Jani toont BV’s puur natuur: “Iedereen heeft onzekerheden”

Voor een keer blijft Jani Kazaltzis (41) weg van modegrillen en stijltips. In zijn nieuwe onlinereeks Natur’elle mikt hij op ‘puur natuur’ en belanden bekende vrouwen voor de spiegel zonder bescherming van een laagje make-up.

Astrid Coppens. 

Astrid Coppens. ©  rr

Samen met boezemvriendin en make-upartieste Roberta Pellegriti wil Kazaltzis dieper graven dan het schoonheidsideaal. Geen fillers, eyeliner of foundation dus, in Natur’elle. Wel “pure schoonheid”, aldus de modegoeroe. “Iedereen heeft onzekerheden, en het is tijd dat we het daar eens over hebben”, zegt hij.

Daarvoor roept Kazaltzis de hulp in van bekende vrouwen zoals Kate Ryan, Astrid Coppens, Thuis-icoon Leah Thys, Pommeline van Temptation island en Blind getrouwd-kandidate Laura Lieckens. “Stuk voor stuk topmadammen die we in mijn make-upstoel gaan ontschminken”, vertelt Pellegriti. “Het is belangrijk dat mensen vandaag nog steeds zichzelf kunnen zijn. Dat is moeilijk, want die echtheid tonen is niet iets wat vrouwen elke dag doen. Het is moedig van hen.” Voor de spiegel wordt aan de BV’s gevraagd om hun jongere zelf raad te geven. Die van Kate Ryan luidt: “Je mag sterker in je schoenen staan en hoeft je niet zo onzeker te voelen. Je bent goed zoals je bent.”

Natur’elle is te bekijken op jani.be.(dvg, eadp)

LEES OOK