Plots biechten Stan Van Samang en Giovanni Kemper op: “Ik ben duiker”

Foto: DBA, DPG media

The masked singer dendert volop richting de finale. We moeten nog even geduld oefenen tot vrijdagavond, maar intussen lijken de makers zich te amuseren door op het nippertje nog wat verwarring te zaaien. ‘Hoofdverdachten’ Giovanni Kemper, Stan Van Samang én Ian Thomas plaatsten dinsdagavond filmpjes op social media waarin zij beweerden het figuurtje Duiker te zijn.

“Zoals jullie kunnen zien: de Duiker hier”, begint acteur Giovanni Kemper zijn boodschap op Instagram. Al een tijdje wordt hij genoemd als één van de mogelijke mensen onder de helm van Duiker. Toen zijn ex-vriendin Laura Tesoro een tijdje geleden te gast was, leek ze zelfs erg overtuigd de stem van Kemper te herkennen. “Ik ben zo blij dat ik het eindelijk mag toegeven. Jullie vinden het toch niet erg dat ik het nu al toegeef, hé? Jullie waren me toch al op het spoor. Ik weet dat sommigen van jullie dachten aan Stan Van Samang of Mathieu Terryn, maar zij zijn niet de Duiker. Ik ben de Duiker.”

Dit bericht bekijken op Instagram

??

Een bericht gedeeld door Gio Kemper (@giokemper) op

Maar daar is Stan Van Samang het niet mee eens. Want die plaatste een videoboodschap op Facebook. “Al wekenlang ben ik één van de hoofdverdachten voor Duiker. En ik moet toegeven, de eerste keer dat ik het hoorde dacht ik: shit. Meteen door de mand gevallen. Dat was dus heel spijtig.” Waarmee hij meteen beweert dat hij onder het masker schuilgaat. “Maar bon, het is ook een compliment”, gaat hij verder. “Want ik heb heel veel lieve woorden gehoord voor Duiker. Want het is niet simpel. Je zit in een bokaal te zingen. Ik heb heel veel gezweet. Ik was elke week opnieuw nerveus. Maar bon, nu vrijdag een allerlaatste keer en dan gaan de maskers definitief af. en als dat van Duiker afgaat, zal je dit gezicht te zien krijgen. Toch?”

LEES OOK. Speelt Kevin Janssens een meesterrol en is Koningin toch niet wie ze lijkt? Plots onduidelijkheid over ‘The Masked Singer’ (+)

Intussen heeft ook zanger Ian Thomas zich geout als Duiker. Is één van de drie heren ‘m ook echt? Die kans lijkt nu weinig waarschijnlijk. De ontmaskering zou vrijdag nog wel ’s voor een verrassing kunnen zorgen.

Door Wout Desmytere
AANGERADEN